TM, anden i glaset, mediumism m.m. orsakade upprepade psykoser för en ung kvinna

Caroline berättar:

"Det hela började med att jag i olika sammanhang spelade anden i glaset när jag var barn och på så sätt började intresset för det nyandliga. Det fortsatte senare i tidiga tonåren med att jag började spå i tarotkort och höll på med TM (Transcendental Meditation). Jag använde mig även av vit magi som jag då trodde verkligen var vit magi men senare har jag förstått att det inte finns något sådant som vit magi utan att all magi är svart magi. Det handlar om att man går in och försöker manipulera folk, till exempel en kärleksformel går ut på att tvinga någon att fatta intresse för en emot dennes vilja. Så, den svarta magin jag gjorde slog tillbaka på mig själv och gjorde att jag blev besatt av en kille. Allt inom magi slår tillbaka trefaldigt.

Senare höll jag på med allt möjligt inom det nyandliga och gick även kurser som handlade om medial utveckling. Jag hade besökt ett medium och hon sa att jag hade egna mediala krafter som jag mot dyra pengar på kurser skulle lära mig att utveckla. Att man skulle må bättre låg bara en till kurs bort eller en till bok bort, men det tog aldrig slut! Jag sökte efter sanningen inom nyandlighet och priset jag fick betala för det var psykoser och inläggningar på psykiatriska avdelningar. I och med att jag hade öppnat upp för det nyandliga gav jag andar laglig rätt att vara i mitt liv och detta gjorde mig även sårbar för attacker genom svartkonst från andra människor.

Jag vill varna alla som håller på med nyandliga metoder att svaren inte finns där, sökandet tar aldrig slut. Att man är en känslig och sökande själ och kanske en trasig själ kanske är vad som fick en att söka svar inom det nyandliga till att börja med. Religioner är inte som en buffé där man kan plocka lite som man vill vilket man anser inom det nyandliga, man måste bestämma sig för en religion och hålla sig till den. Man måste försöka vara en bra människa och hålla sig själv ren och själv har jag funnit min lösning genom kristendom, vilken jag numera anser är sanningen som jag sökte efter.


Caroline"

169 visningar
© Averbis förlag